INFORMATIE

Ticket INFO 2022

Zijn tickets van de editie in 2020 geldig voor de editie van 2022?

My Image

Alle tickets zijn automatisch doorgezet naar de editie van 2022. Dit houdt in dat je vrijdagticket geldig blijft voor de vrijdag, je zaterdagticket voor de zaterdag en de passe-partout uiteraard voor beide dagen. Muntenvouchers blijven eveneens geldig!

Help! Ik ben mijn tickets kwijt geraakt!

My Image

Geen probleem! Je kunt je tickets gemakkelijk en snel terug vinden op www.eventix.nl/search. Mocht je hier niet uitkomen dan kun je ons een email sturen op emailadres: info@bregepop.nl

Kan ik een refund aanvragen voor een ticket?

My Image

De refundperiode is inmiddels verstreken en bezoekers die een refund hebben aangevraagd hebben hun aankoopbedrag retour ontvangen. Het is niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.

Kan ik mijn ticket ook omruilen voor een andere dag?

My Image

Het is voor ons onmogelijk om tickets over te zetten naar een andere dag. Bregepop is bijna uitverkocht! Grote kans dat je jouw tickets kwijt raakt via Ticketswap.

Personaliseren

My Image

Het personaliseren van entreetickets zien wij als een keuze en niet als noodzaak. Wil jij dus jouw ticket doorverkopen aan een ander maar staat jouw naam nog op dit ticket? Geen probleem! Ben jij in het bezit van een ticket waar niet de juiste naam op staat? Ook dit is geen probleem!

Ticketprovider Eventix

My Image

Bregepop werkt sinds enkele jaren samen met Eventix. Voor al je vragen omtrent tickets mail je dan ook naar Eventix via: tickets@eventix.nl. Geen zorgen, dit heeft verder geen invloed op jouw (behouden) tickets. Deze zijn ook gewoon in 2022 geldig.

CORONA EN BREGEPOP FESTIVAL

Corona

My Image

Op woensdag 23 maart zijn de meeste Corona maatregelen vervallen waaronder ook 'Testen voor Toegang'. Dat betekent dat er dan geen locaties meer zijn waar het coronatoegangsbewijs geldt, of waar je een test voor nodig hebt om binnen te komen. Je hoeft dus geen test te laten zien voor Bregepop!

FESTIVAL INFO

Datum en Openingstijden

My Image

Bregepop Festival 2022 wordt gehouden op 8 & 9 april 2022

De volgende tijden zijn onder voorbehoud. Houd hier rekening mee.
Vrijdag: 16:00 - 02:00
Zaterdag: 15:00 - 02:00

Line up

My Image

De line up voor 8 & 9 april 2022 is bekend! Check deze hier

Timetable

My Image

Plan alvast je tocht langs je favoriete artiesten. De timetable vind je hier

Plattegrond

My Image

Klik hier voor de plattegrond van het festivalterrein.

Minimale leeftijd

My Image

Bregepop Festival heeft geen minimumleeftijd. Iedereen is bij ons welkom! Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Bregepop te komen.

Parkeren

My Image

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid nabij het festivalterrein. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars en het komt allemaal goed.

NIX18

My Image

Alcohol is op Bregepop, net als in de rest van Nederland, alleen toegestaan voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken kunnen bestellen.

Huisregels

My Image

Super dat je naar ons mooie festival komt! Binnentreden betekent akkoord gaan met onze algemene voorwaarden. Deze vind je hier!

Vrijwilligerswerk

My Image

Bregepop is altijd op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers! Wil jij samen met ons een succes maken van Bregepop? Geef je dan nu op via deze link

Pers

My Image

Voor het aanvragen van een pers accreditatie kan er gemaild worde naar info@bregepop.nl. We nemen dit verzoek dan in behandeling.

GET READY 8&9 april 2022

Contact

My Image

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. PRobeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×

Algemene voorwaarden

Huisregels

Privacy

Disclaimer

Kunnen wij je helpen ?Wij staan je graag te woord!

Hoe heet je ?
Hoe kunnen we je bereiken ?
Waar gaat het over ?
Hoe kunnen we je helpen ?
Dankjewel voor het insturen van je vraag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.×
Ohjee er is iets verkeerd gegaan. Probeer het opnieuw of bel ons gewoon even op.×

BLIJF UP-TO-DATESocial Media

LOCATIEAdres

Hollandiastraat 118
Scharsterbrug
Friesland